Årets Pionjär 2015 – Ozonetech System AB

Priset delas ut av H.M. Konung Carl XVI Gustaf

Årets Pionjär delas ut till de som genom hårt arbete har lyckats skapa ett tillväxtföretag som står för nytänkande i sin bransch.

Av motiveringen framgår att priset ges till Ozonetech för att de ligger i framkant med sina innovationer och för att de som ett svenskt miljöföretag bereder väg för svensk miljö know-how.

Genom att använda Ozongas har de skapat Ozongeneratorer som renar luft och vatten. Kärntekniken patenterades 1996 och har sedan dess utvecklats och förbättrats avsevärt, vilket har resulterat i flera nya patent. Idag erbjuder Ozonetech avancerad teknik som är unik på marknaden tack vare dess tillförlitlighet, storlek, effektivitet, låga energiförbrukning och låga underhållskostnader. 2012 tog det ordentligfart när det kom en branschrekommendation som förespråkade deras teknik.

”Priset är inte bara vårt, ut hela Ozonetechs – ett fullgott bevis på att vi med vår personal och våra produkter driver utvecklingen framåt” säger Behrooz Gilanpour, VD för Ozonetech. http://www.ozonetech.com

 Vi på Celavi Verksamhetsutveckling AB är mycket stolta och hedrade att få samarbeta med Ozonetech System – att få vara en del av och kunna bidra och hjälpa dem i deras fortsatta utveckling och tillväxt.

Är ni intresserade av Tillväxt, Engagerade medarbetare och ökad Lönsamhet?

Kontakta, claes.anesater@celavi.se , 0708-880320

Årets nybyggare instiftades 1999. Syftet med priset är att skapa förebilder och visa på goda exempel.  Årets Pionjär går till en person som bott i Sverige under en längre tid och som lyckats etablera ett starkt och lönsamt företag. Sedan år 2000 är Kungen prisets beskyddare.År 2009 initierade IFS priset Årets Pionjär. Bakom priset står Stiftelsen IFS, Internationella Företagarföreningen i Sverige.