• Säljare billeasing – Stockholm

Du kommer att utveckla billeasingaffären för små och medelstora företag,

Du kommer att ha ansvar för den löpande kontakten med nya och befintliga kunder.

Du kommer att hantera allt som rör kundernas bilinvesteringar, från rådgivning i tjänstebilsfrågor till upphandling av fordon. I arbetsuppgifterna ingår också avtalshantering från utskrift till avslut och en hög förväntad servicenivå till kunderna.

Är du kunnig inom leasing och avbetalning och har tidigare erfarenhet av bilbranschen är det meriterande. Det är viktigt att du är en duktig relationsbyggare, har stark drivkraft och gillar att skapa nya kundrelationer.

Som person önskar vi att du som söker är öppen och glad, gillar utmaningar och vill arbeta i ett team som har som ambition att växa. Vi tror att du är mellan 28 – 45 år

  • Säljare kontorsmtrl. , print och profil – Stockholm

För ett bra resultat krävs hög aktivitet ute hos kund. Du har ett kreativt sinne och du har en fallenhet för försäljning. Du är nyfiken och drivs av att jobba mot mål och resultat.

Det är naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Du drivs av att göra affärer, både via telefon och ute hos kund.

Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kundens önskemål.

Du trivs med att planera ditt eget arbete och du har lätt för att skapa nära relationer med kunder. Din drivkraft och inställning är viktigare än tidigare säljerfarenhet.

Vi tror att du är mellan 23 – 33 år och vill utvecklas som säljare

  • Säljare städ- & golvvårdsmaskiner – Stockholm

Din huvuduppgift blir att skapa relationer och göra affärer långsiktigt med kunder inom allt från kommunal verksamhet till privata mindre bolag. Dina huvudsakliga produktområden är städ- & skurmaskiner städartiklar och kem.

Du skall skapa nya affärer samt utveckla och bredda försäljningen mot våra befintliga kunder. Personliga besök hos våra kunder och prospekts.

Du är bra på att bygga relationer, har förmågan att lösa problem, är duktig på att få människor med dig samt har en stort driv att göra lönsamma affärer. Social kompetens och en god kommunikativ förmåga ser vi som en självklarhet.

Du har några års säljerfarenhet samt en bred kunskap av städ och städprodukter. Tidigare branscherfarenhet är en merit. Vi tror att du är mellan 28 – 45 år

För samtliga tjänster mejlar du ditt intresse och CV till claes.anesater@celavi.se